صفحه شخصی سعید روهنده   
 
نام و نام خانوادگی: سعید روهنده
استان: خوزستان - شهرستان: بندر ماهشهر
رشته: کارشناسی عمران - پایه نظام مهندسی: دو
شغل:  کارشناس فنی
شماره نظام مهندسی:  163003267
تاریخ عضویت:  1389/11/13
 روزنوشت ها    
 

 کشورهای که نمیشناسید بخش عمومی

13

در جهان تعدادی کشور بسیار کوچک است که شاید تاکنون اسم آن ها را هم نشنیده باشید. کشورهایی که شاید کوچک و جمعیت کمی‌ داشته باشند، و این باعث شده باشد که درباره آنها چیزی ندانید.

در اینجا ما ده مورد از آنها را به شما معرفی می‌کنیم:



1. ناگورنو کاراباخ
جمعیت : ۱۱۰۰۰۰
مساحت : ۴۴۲۴۱۰۲ مایل مربع
مرکز : استپاناکرت
این جمهوری بین ارمنستان و آذربایجان قرار دارد، اما این کشور به هیچ کشور دیگری وابسته نیست، در جایی که ۹۵ درصد از جمعیت ارمنی است و ما بقی یونانیان و کردها هستند.

۲٫ جزایر پیتکرن
جمعیت : ۵۰
مساحت : ۱۸ مایل مربع
مرکز : آدم هوستون
جزایر پیتکرن یک مجمع الجزایر آتشفشانی شامل چهار جزیره، که قبلا مستعمره انگلیس بودند، می‌باشد. زبان رسمی ‌آنها انگلیسی و تاهیتی است. در سال های اخیر کلیساهای این جزیره را بسته اند چرا که تنها هشت نفر در هر هفته برای عبادت به آنها مراجعه می‌کردند. همچنین این جزیره فقط یک رستوران دارد.

۳٫ جزایر کوک
جمعیت : ۱۹۵۶۹
مساحت : ۹۱ مایل مربع
مرکز : Avarua
جزایر کوک سالانه پذیرای ۹۰۰۰۰ گردشگر است.بنابراین گردشگری صنعت و منبع اصلی درآمد ساکنانش است. از دیگر منابع درآرمد صادرات غذاهایی دریایی و میوه می‌باشد.


۴٫ توکلائو
جمعیت : ۱۴۱۶
مساحت : ۵ مایل مربع
مرکز : ندارد
توکلائو یک کشور با حداقل درآمد در جهان است. بنابراین، مردمانش بیشتر با کمک های نیوزیلند زندگی می‌کنند. ۹۶% از جمعیت توکلائو مسیحی هستند.


۵٫ جزیره من (مرد)
جمعیت : ۸۰۰۸۵
مساحت : ۳۳۹ مایل مربع
مرکز : داگلاس
جزیره ما بین بریتانیا و ایرلند، در دریای ایرلند است. منبع اصلی در آمد آنها بانک دریای و گردشگری است.



۶٫ Guernsey
جمعیت : ۶۵۵۷۳
مساحت : ۳۰ مایل مربع
پایتخت : سنت پیتر پورت
جزیره ای پر از صخره های شیب دار، به خصوص در جنوب آن، که مکانی مناسب برای دامپروری و باغبانی را به وجود آورده است. این جزیره مقصد توریستهای دوست دار طبیعت و پرندگان است. آب هوای این منطقه تقریبا مدیترانه ای و درجه حرارت آن به ندرت به زیر صفر و در تابستان ها هم کمتر به بیش از ۲۰ درجه می‌رسد، در نتیجه این جزیره مکان مناسبی برای رشت درخت سرو، موز و نخل است.


۷٫ کومور
جمعیت : ۷۹۸۰۰۰
مساحت : ۸۶۳ مایل مربع
مرکز : Moroni
کومور یک کشور جزیره ای در آفریقا ، بین موزامبیک و ماداگاسکار در اقیانوس هند واقع شده است. زمانی یک مستعمره فرانسه بود و در حال حاضر حدود ۳۰۰٫۰۰۰ نفر فرانسوی در کومور زندگی می‌کنند. ۹۸ درصد از جمعیت این کشور مسلمان است.

۸٫ تووالو
جمعیت : ۱۲۳۷۳
مساحت : ۱۰ مایل مربع
مرکز : فونافوتی
تووالو کشوری جزیره‌ای در اقیانوس آرام است. این جزیره که در گروه جزایر پلی‌نزی قرار دارد، سابقا جزایر الیس نامیده می‌شده‌است. این کشور در قرن نوزدهم میلادی مستعمره انگلیس شد و در سال ۱۹۷۸ استقلال خود را به دست آورد. حکمران را ملکه انگلیس با پیشنهاد نخست وزیر تووالو انتخاب می‌کند. مجلس نمایندگان این کشور ۱۵ کرسی دارد که نمایندگان آن با رای مردم برای دوره‌ای چهار ساله انتخاب می‌شوند. این کشور که تماما مسطح است، هیچ نقطه‌ای با ارتفاعی بیش از ۴٫۵ متر ندارد. به همین دلیل مسئله گرم شدن جهانی به معضلی مهم برای این کشور تبدیل شده‌است.

۹٫ نائورو
جمعیت : ۱۴۰۱۹
مساحت : 2 مایل مربع
مرکز : آرون
نائورو زمانی مستعمره امپراطوری آلمان بود. پارلمان ۱۸ نفره با رأی تمامی‌افراد بالغ هر سه سال انتخاب می‏گردد. مردم در ماههای نوامبر تا فوریه به جمع آوری آب باران می‌پردازند زیرا آب شرب در این کشور بسیار کمیاب است. در این کشور نیروی مسلحی وجود ندارد و استرالیا مسئول دفاع از نائورو است.

۱۰٫ وانواتو
جمعیت : ۲۴۳۳۰۰
مساحت : ۴۷۰۶ مایل مربع
پایتخت : پورت ویلا
در این جا ۹۰ درصد مردم به فروش ماهی برای گذاران زندگی مشغولند و ۸۰ درصد از جمعیت در روستاهای دورافتاده زندگی می‌کنند. غواصی از جاذبه های اصلی توریستی است. صادرات وانوآتو را نارگیل، ماهی و کاکائو تشکیل می‌دهند و یسلاما، انگلیسی و فرانسوی از زبانهای رسمی‌ به حساب می‌آیند.

سه شنبه 30 خرداد 1391 ساعت 09:52  
 نظرات    
 
امیرحسین تبریزی ورزقانی 18:18 سه شنبه 30 خرداد 1391
0
 امیرحسین تبریزی ورزقانی
خیلی جالب و مفید . ممنون مهندس جان
عباس مرادی 21:50 سه شنبه 30 خرداد 1391
0
 عباس مرادی
مهندس روهنده با تشکر از روزنوشت شما، محض اطلاع شما و سایر دوستان عرض کنم که مورد اولی که نوشتید اسم واقعیش داقلیق قارا باغ بوده که جزء خاک جمهوری آذربایجان می باشد ولی بدلیل اشغال آن توسط کشور ارمنستان در سال 1991 بصورت خودمختاری اداره می شود و حدود 75% از جمعیت آن آذربایجانی می باشد. در سالهای اخیر کشور ارمنستان خیلی سعی کرده با فرا فکنی های خود و نفوذ در افکار دولتهای حامی خود منجمله روسیه و ایران آن منطقه را از آن خود کند ولی یقین داشته باشید که تلاشی بیهوده دارد چرا که با همت غیور مردان آذربایجان این منطقه بزودی به آغوش مادری خود می پیوندد.
مائده علیشاهی 21:51 سه شنبه 30 خرداد 1391
0
 مائده علیشاهی
بسیار ممنون
مهدی ابراهیمی 10:11 چهارشنبه 31 خرداد 1391
1
 مهدی ابراهیمی
بسیار ممنونم از آقای مهندس مرادی به دلیل یاد آوری به موقع ایشان. انشاالله همه مکانهای اشغال شده به آغوش مردم اصلی آن سرزمین باز گردند. چه قاراباغ چه فلسطین و چه دیگر نقاط روی زمین.
ایرج شاهسون 18:17 شنبه 3 تیر 1391
0
 ایرج شاهسون
ممنون از توضیحات تکمیلی دوستان